Actualitat

Soler: “Es fan fotos solidaritzant-se amb pacients però després inverteixen 740 milions menys en sanitat”

by cscatalunya — 27 febrer 2020 @ 15:39
Comparte

Per al diputat taronja les partides presentades pel departament de Salut “no busquen millorar l'atenció primària, les ambulàncies, les llistes d'espera ni la salut mental”

Parlament de Catalunya, dijous 27 de febrer de 2020. “Els veiem fent-se fotos amb malalts d’ELA, talidomida o alzheimer, però després decideixen invertir en el sistema sanitari 740 milions menys que el gastat l’any passat”. Així s’ha expressat el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Jordi Soler, durant la comissió de Salut de Parlament, en la qual el diputat taronja ha insistit que “el Govern va a gestionar la sanitat retallant, sense millorar ni la qualitat laboral dels treballadors ni la salut dels pacients”.

El diputat taronja ha definit el sistema sanitari com “un sistema crònicament retallat, en el qual no augmenten ni el nombre de treballadors ni els recursos, símptomes que la salut no és una de les prioritats de la Generalitat”. Soler considera que la conselleria de Salut “no busca millorar l’atenció primària, les ambulàncies, les llistes d’espera ni la salut mental i en canvi gasta gran part de l’pressupost en conferències, treballs tècnics, publicitat o en l’opac CTTI”.

Finalment, Soler ha volgut agrair la tasca que estan desenvolupant els professionals de sistema sanitari davant la malaltia del coronavirus i ha enviat un missatge “d’ànim i confiança a tots els pacients afectats”.

Volver a ACTUALIDAD