Actualitat

Roldán: “El problema de Sánchez és que només parla amb Torra i abandona a molts catalans”

by cscatalunya — 28 febrer 2020 @ 18:10
Comparte

La líder de Cs a Catalunya demana a Torra "que deixi de manipular i enganyar" a la gent perquè està inhabilitat pel TSJC i afirma que "hi ha una vacant en la presidència" de la Generalitat

Barcelona, divendres 28 de febrer de 2020. “El problema de Sánchez és que només parla amb Torra i abandona a molts catalans“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, al ser entrevista a “El Matí de Ràdio 4”. Roldán ha afirmat que “per primera vegada” hi ha un president de Govern, Pedro Sánchez, “que no té inconvenient en anar de la mà de les forces polítiques que volen separar el seu territori de la resta d’Espanya” i ha advertit que “es posa en joc la igualtat de tots els ciutadans“.

Fa tan sols dos dies vam veure una taula de xantatge que semblava una cimera entre dos països“, ha lamentat Roldán i ha apuntat que, a més, es produïa “amb el senyor Quim Torra que està inhabilitat i condemnat“. Ha afegit que “molts catalans se senten abandonats” i ha recordat que “Cs va demanar una reunió ha Sánchez com a principal partit a Catalunya i aquest ni ens ha respost“.

La líder taronja a Catalunya ha demanat a Torra “que deixi de manipular i enganyar” a la gent perquè està inhabilitat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i ha afirmat que “hi ha un lloc vacant en la presidència” de la Generalitat. Ha recordat que “fins i tot la mesa del Parlament ha reconegut que Torra ja no és diputat” i que “segons l’Estatut ja no compleix les condicions per seguir sent president“. Finalment, ha lamentat que ara mateix “s’estiguin vulnerat els nostres drets com a oposició” al no poder realitzar la funció de control al president.

Volver a ACTUALIDAD