Actualitat

Mejía: “L’avinguda Meridiana porta 5 mesos segrestada i els diferents governs i institucions no fan res al respecte”

by cscatalunya — 2 març 2020 @ 16:28
Comparte

Ciutadans (Cs) presenta la campanya 'Una Meridiana de tots' per a "visualitzar i denunciar l'ocupació il·legal" que s'està produint en aquesta via de Barcelona

Barcelona, dilluns 2 de març de 2020. “L’avinguda Meridiana porta 5 mesos segrestada i els diferents governs i institucions no fan res al respecte“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, David Mejía, al costat de la presidenta del grup municipal de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, al presentar conjuntament la campanya ‘Una Meridiana de tots’, que consta de diferents tanques publicitàries a l’entrada i sortida de l’avinguda de la ciutat comtal.

Mejía ha explicat que “ja són més de 5 mesos de talls a la Meridiana pels comandos separatistes” i ha qualificat la situació de “vergonyant” pels problemes de mobilitat i les pèrdues en comerços i restaurants de la zona. El diputat taronja ha assenyalat que la campanya ‘Una Meridiana de tots’ busca “visualitzar i denunciar l’ocupació il·legal” que s’està produint en aquesta via de Barcelona i ha remarcat que “els veïns han de saber que no estan sols i que els carrers no són d’uns, sinó de tots“.

La presidenta de el grup municipal, Luz Guilarte, ha lamentat que “estiguem davant un permanent segrest de la Meridiana autoritzat per la Generalitat i tolerat per l’Ajuntament de Barcelona” i ha afirmat que “la situació és insostenible” davant “l’aquelarre independentista“. “L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, no volen que acabin el talls“, ha criticat Guilarte i ha explicat que “el govern municipal permet un segrest diari quan tenen plenes competències en matèria de seguretat“.

Demanem a Colau i Collboni que enviïn els efectius que calguin perquè dispersin els talls“, ha apuntat i ha finalitzat dient que “el govern municipal només pensa en els ciutadans per apujar-los els impostos, però el seu deure és protegir els ciutadans i als comerciants“.

Volver a ACTUALIDAD