Actualitat

Alonso a Buch: “Quan acabarà la connivència d’Interior amb els qui violenten la llibertat del conjunt dels catalans?”

by cscatalunya — 4 març 2020 @ 16:06
Comparte

El diputat de Cs li recorda al conseller d’Interior que el dret a la manifestació no està per damunt del dret a treballar i moure’s en llibertat en relació als talls a l’Avinguda Meridiana

Parlament de Catalunya, dimecres 4 de març del 2020. Quan acabarà la connivència d’Interior amb els qui violenten la llibertat del conjunt dels catalans?. Això és el que li ha preguntat el diputat de Ciutadans (Cs), Matías Alonso,  al conseller d’Interior, Miquel Buch, durant la sessió de control al Govern celebrada al Parlament, en referència als talls diaris de trànsit que grups organitzats fan des de fa 5 mesos a l’Avinguda Meridiana de Barcelona.

Alonso  ha assegurat que els grups organitzats que realitzen aquests talls “estan emparats per la Generalitat” i li ha recordat al conseller d’Interior que aquests talls “atempten contra els drets fonamentals de milers de catalans”. Davant això el diputat de la formació liberal li ha li ha retret a Buch haver posat el seu Departament al servei  dels grups organitzats que protesten contra la vigència de l’estat social i democràtic de dret.

Així mateix Alonso ha lamentat que conductors, usuaris, veïns i petits empresaris de l’Avinguda Meridiana depenguin “de la voluntat sectària d’una entitat separatista que fa el que vol a tot Catalunya amb la connivència i col·laboració del Govern”. En aquest sentit el diputat de la formació taronja li ha recordat a Buch que “el dret a la manifestació i a la protesta no està per damunt del dret a treballar i moure’s en llibertat”. I l’ha acusat de discriminar a la majoria de ciutadans de Catalunya “són molts més els milers de conductors i els centenars d’usuaris de les línies de transport afectades pels talls de la Meridiana. Que no pas les desenes d’esvalotadors que la tallen cada dia”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD