Actualitat

Carrizosa a Torra: “És vostè un ‘okupa’ a la casa de tots els catalans, marxi a casa”

by cscatalunya — 4 març 2020 @ 16:12
Comparte

Pel cap de l'oposició “és intolerable que Pedro Sánchez segui en aquesta taula de xantatge” després que Torra s'hagi reafirmat en fer “claudicar a més de la meitat de la població catalana amb les seves pretensions separatistes”

Parlament de Catalunya, dimecres 4 de febrer de 2020. “Els catalans volen solucions, no embolics, així que deixi de bloquejar la política catalana, marxi a casa perquè actualment vostè és un ‘okupa’ a la casa de tots els catalans”. Així s’ha expressat el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, durant la sessió de control a la Generalitat a la cambra catalana, en la qual el cap de l’oposició ha insistit que “es tracta d’una sessió de control ‘fake’, el senyor Torra no és President perquè ja no és diputat d’aquesta cambra”.

Carrizosa considera que “és intolerable que, després de la reafirmació de el senyor Torra de fer claudicar a més de la meitat de la població catalana amb les seves pretensions separatistes, que Pedro Sánchez i els socialistes seguin amb vostès en aquesta taula de xantatge”. En aquest sentit, el cap de l’oposició ha insistit que Sánchez es reuneix amb “un senyor que no pot signar vàlidament decrets per reduir les llistes d’espera o la pobresa infantil perquè ja no és president”.

Finalment, Carrizosa li ha recordat a Torra que “el senyor Marc Marsal està a sou del seu Govern i, alhora, pertany a la Junta Electoral Provincial de Barcelona”, votant en contra d’inhabilitar el senyor Torra o a favor que TV3 segueixi fent publireportatges de candidats separatistes. “No ens donin lliçons de democràcia”, ha finalitzat.

Volver a ACTUALIDAD