Actualitat

Alonso a Buch: “No li preocupa que es vulnerin els drets dels que volen circular lliurement per la Meridiana”

by cscatalunya — 5 març 2020 @ 17:42
Comparte

El diputat de Cs adverteix que denunciaran a Buch davant la Fiscalia del TSJC per la seva permissivitat davant els "sistemàtics talls de vies públiques a tot Catalunya"

Parlament de Catalunya, dijous 5 de març de 2020. “No li preocupa gens ni mica que es vulnerin els drets dels que volen circular lliurement per l’Avinguda Meridiana“. Així li ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Matías Alonso, al conseller d’Interior, Miquel Buch, en una interpel·lació al Govern sobre l’ús de l’espai públic. Alonso ha afirmat que “els membres més hiperventilats del separatisme s’entesten en imposar al conjunt de la societat la seva visió totalitària” i ha apuntat que “la seva frustració no els faculta per vulnerar drets ni per permetre aquesta vulneració de forma sistemàtica“.

Alonso ha advertit que Cs denunciarà Buch i a director general de l’Administració de Seguretat davant la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per la seva permissivitat davant els “sistemàtics talls de vies públiques a tot Catalunya” per “defensar els milers de ciutadans catalans que veuen vulnerats els seus drets de forma arbitrària i continuada, a vegades amb ús de la violència il·legítima“. “Vostès amb les seves decisions ens obliguen a recórrer a la justícia, en nom dels ciutadans que veuen vulnerats els seus drets“, ha sentenciat.

El diputat taronja ha lamentat que l’actual Govern i els anteriors “s’hagin posat per sobre de la llei” i ha criticat que “hagin optat perquè se segueixin vulnerat els drets dels usuaris, veïns i comerciants de la Meridiana malgrat els informes desfavorables de la Guàrdia urbana“. Per a finalitzar, Alonso ha demanat a Buch “posi fil a l’agulla i acabi amb aquest disbarat, deixin que tots els ciutadans puguin desenvolupar les seves activitats en pau i llibertat“.

Volver a ACTUALIDAD