Actualitat

Mejía: “La dimissió de Bosch demostra la irresponsabilitat del conseller i que aquest govern fa aigües”

by cscatalunya — 10 març 2020 @ 14:15
Comparte

El diputat taronja demana als diferents governs que "divulguin el més ràpid possible" totes les mesures necessàries per contenir el coronavirus davant el desconeixement de la població i del sector sanitari

Parlament de Catalunya, dimarts 10 de març de 2020. “La dimissió de Bosch demostra la irresponsabilitat del conseller i que aquest govern fa aigües“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, David Mejía, en una roda de premsa per valorar l’actualitat política. Mejía ha demanat que s’arribi “al fons de la qüestió i que no quedi impune cap responsable” en relació amb les acusacions d’agressió sexual del cap de gabinet de l’exconseller d’Exteriors, Alfred Bosch.

Mejía ha afegit que la dimissió de Bosch “arriba tard” i “demostra la seva irresponsabilitat per no haver activat els protocols contra l’assetjament sexual que té la Generalitat“. També ha demanat que Quim Torra “dimiteixi i se’n vagi a casa” i ha criticat la decisió que la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, assumeixi també la cartera d’Exteriors afirmant que “no és un nomenament positiu“.

El diputat taronja ha demanat als diferents governs que “divulguin el més ràpid possible” totes les mesures necessàries per contenir el coronavirus davant el desconeixement de la població i de el sector sanitari. Mejía ha mostrat el seu suport “a tots els professionals sanitaris” i ha assenyalat que “la salut pública està per sobre de qualsevol altra cosa” i que, per aquest motiu, assistiran a la reunió convocada al Palau de la Generalitat d’aquesta tarda per “saber més sobre la situació i donar suport a les mesures necessàries“.

Volver a ACTUALIDAD