Actualitat

Roldán: “Fem costat al Govern i al govern d’Espanya en les mesures dràstiques que s’han de prendre per frenar aquesta pandèmia”

by cscatalunya — 12 març 2020 @ 15:02
Comparte

La líder de Cs a Catalunya celebra la gratuïtat del 061, una proposta taronja que “va ser tombada per JxCat i ERC”, i demana el reintegrament del cost de les trucades

Parlament de Catalunya, dijous 12 de març de 2020. “Fem costat al Govern i al govern d’Espanya en les mesures dràstiques que s’han de prendre per frenar aquesta pandèmia”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Lorena Roldán, després de l’anunci del Govern de noves mesures “necessàries per frenar els contagis” per coronavirus. “És el moment de remar junts, mà estesa en tot el que calgui” ha dit.

Roldán ha celebrat la gratuïtat del 061, el telèfon d’urgències mèdiques, una proposta taronja que “va ser tombada al juny de 2019 per JxCat i ERC”, i ha demanat el reintegrament del cost de les trucades a aquest telèfon des que va començar la crisi sanitària. I ha volgut donar el seu “suport i agraïment als sanitaris que treballen dia i nit per frenar aquesta pandèmia del coronavirus”.

La líder taronja també ha recolzat la decisió del Govern de tancar tots els centres educatius de Catalunya “per garantir la seguretat dels alumnes i les famílies que pateixen davant aquesta crisi sanitària”. Roldán tampoc ha considerat “convenient” la celebració d’un ple la setmana vinent al Parlament ja que “les recomanacions ens diuen que s’han d’evitar reunions amb un nombre de persones elevat en llocs tancats com podria ser l’hemicicle”. Finalment, Roldán ha dit que els pressupostos de la Generalitat “són paper mullat perquè totes les previsions que es van utilitzar per calcular-los ja no serveixen”.

Volver a ACTUALIDAD