Actualitat

Soler: “Són dies difícils però és tan necessari quedar-se a casa com oferir lleialtat a les institucions”

by cscatalunya — 16 març 2020 @ 18:21
Comparte

El portaveu de salut de la formació taronja demana al Govern mesures econòmiques “que donin estabilitat als treballadors, com els autònoms, que estan molt preocupats”

Parlament de Catalunya, dilluns 16 de març de 2020. “A Ciutadans estem preocupats, veiem la magnitud del que està succeint, per això és tan necessari quedar-se a casa com oferir lleialtat a les institucions”. Així s’ha expressat el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament Jorge Soler, després de finalitzar una reunió entre portaveus parlamentaris i el Govern de la Generalitat celebrada de manera telemàtica. El diputat taronja ha volgut donar suport i agrair “l’immens treball dels professionals sanitaris, de tota aquesta gent que garanteix els subministraments més bàsics per a la població i de les forces de seguretat”.

El portaveu de salut de la formació liberal ha donat suport a les mesures sanitàries que s’estan escometent i no ha volgut desaprofitar l’ocasió per demanar-li al Govern “mesures econòmiques que donin estabilitat als treballadors, com els autònoms, que estan molt preocupats, cal tenir línies de crèdit i de finançament obertes”. Finalment, Soler ha insistit que cal reduir els desplaçaments que s’han vist en algunes ciutats, “la gent ha de entendre-ho, cal quedar-se a casa”.

Volver a ACTUALIDAD