Actualitat

Cano: “Les mesures econòmiques del Govern són insuficients, no ajudaran tots els afectats”

by cscatalunya — 26 març 2020 @ 18:21
Comparte

El portaveu d'Economia de Cs cita Pere Aragonès a una reunió telemàtica “per demanar-li que elabori uns pressupostos d'emergència perquè els comptes presentats són paper mullat"

Parlament de Catalunya, dijous 26 de març de 2020. “Són moments crítics i evidentment la salut és el que importa, però també seguim preocupats pels efectes econòmics del coronavirus i veiem que les mesures del Govern són insuficients, no ajudaran tots els afectats”. Així s’ha expressat el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament i portaveu d’Economia de la formació taronja, José María Cano. El diputat liberal ha insistit que “hi ha gent que no pot aguantar sense ingressos, molts autònoms es veuen obligats a tancar i els que no ho fan veuen la caiguda de les seves vendes però, en canvi, no veuen que baixin els costos fixos, la burocràcia o els impostos”.

En aquest sentit, Cano vol plantejar-li una sèrie de propostes al vicepresident Pere Aragonès en una reunió telemàtica. “És imprescindible posar en marxa mesures per facilitar la liquiditat necessària, com incloure una bonificació en el tram autonòmic de l’IRPF pels afectats o la creació d’un fons especial d’ajuda” ha explicitat el diputat taronja, que ha afegit que “el Govern ha d’elaborar uns pressupostos d’emergència perquè els comptes presentats són paper mullat”. Finalment, Cano ha postil·lat que “han de ser mesures clares, immediates, fàcils d’entendre i d’aplicar, que no generin incertesa i que evitin que l’autònom es perdi en la paperassa”.

Volver a ACTUALIDAD