Actualitat

Roldán: “Si cal congelar l’activitat d’autònoms i PIMES, cal congelar també el pagament dels seus impostos”

by cscatalunya — 1 abril 2020 @ 15:02
Comparte

La líder de Cs a Catalunya, en una reunió amb Foment del Treball, ha exposat les mesures taronges per mitigar els efectes econòmics de la pandèmia

Barcelona, dimecres 1 d’abril de 2020. “Si cal congelar l’activitat d’autònoms i PIMES, cal congelar també el pagament dels seus impostos“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, després de la reunió mantinguda amb Foment del Treball per abordar les propostes econòmiques taronges presentades durant les últimes setmanes per lluitar contra els efectes del covid-19. Roldán ha afirmat que “són moments difícils per a Catalunya” ja que “la crisi sanitària està deixant xifres terribles” i ha destacat que ara “hem de centrar-nos en salvar vides, però no podem perdre de vista els llocs de treball i l’economia de tots els catalans” .

A la reunió amb Foment de l’Ocupació, la líder taronja a Catalunya ha plantejat “mesures eficaces perquè ningú es quedi enrere” com ara la congelació d’impostos i de la quota d’autònoms. “És urgent oferir solucions per a tots aquells autònoms i empresaris que estan patint aquesta greu situació perquè no poden aguantar sense vendes ni ingressos“, ha advertit Roldán, i ha afegit que “només així podrem salvaguardar el gran esforç i sacrifici que han fet les famílies catalanes durant anys“.

Roldán ha afirmat que “és hora de remar tots junts per superar aquests moments tan difícils” perquè “quan tot això acabi el nostre teixit empresarial torni a aixecar-se“. També ha remarcat que, durant aquesta crisi, Cs “ha estès la mà a la Generalitat per a la implementació de totes aquelles mesures que siguin necessàries per mitigar els efectes econòmics de la pandèmia“.

Volver a ACTUALIDAD