Actualitat

Beltrán: “L’augment del pressupost en exteriors no es justifica, hi ha partides que es poden reduir i destinar-se on sí es necessita”

by cscatalunya — 15 abril 2020 @ 11:17
Comparte

La diputada anuncia que Cs demana a la Generalitat que sumi esforços perquè la futura vacuna contra la covid-19 sigui considerada Patrimoni de la Humanitat i accessible per a tothom

Barcelona, dimecres 15 d’abril de 2020. “L’augment del pressupost en exteriors no es justifica, hi ha partides que es poden reduir i destinar-se on sí es necessita“. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament, Susana Beltrán, durant la compareixença del conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència. Beltrán ha demanat més recursos “a departaments imprescindibles com Salut, Afers Socials o Empresa” i reduir despeses, per exemple, “en delegacions a l’exterior, l’augment d’alts càrrecs o els dos milions per al Diplocat” perquè “a Cs ja dèiem que l’augment de pressupost en exteriors no es justificava“.

La diputada ha anunciat que Cs ha demanat a la Generalitat, a través d’una proposta de resolució, que sumi esforços perquè la futura vacuna contra la covid-19 sigui considerada un Bé Global Comú i, per tant, Patrimoni de la Humanitat i accessible per a totes les persones, en la línia de complir amb l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. “És una pandèmia global i necessitem una resposta global“, ha apuntat Beltrán i ha afegit que “el resultat de les investigacions ha de ser considerat de bé comú, accessible per a tota la població“. “Ens agradaria que la Generalitat es sumés a aquests esforços“, ha finalitzat.

Volver a ACTUALIDAD