Actualitat

Castel a Buch: “Vostè té l’obligació de buscar solucions, deixi de mentir parlant de recentralització”

by cscatalunya — 15 abril 2020 @ 11:14
Comparte

El diputat de Cs li recorda al conseller les denúncies dels sindicats de policia "sobre problemes en els tempos de reacció i de controls en comissaries, sales i vehicles"

Barcelona, dimarts 14 d’abril de 2020. “Vostè té l’obligació de buscar solucions, deixi de mentir parlant de recentralització“. Així li ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Jean Castel, al conseller d’Interior, Miquel Buch, durant la comissió d’Interior. Castel ha retret a Buch que “insisteixi amb el mantra del confinament total” quan “ja estem en un confinament que no entén de fronteres” i li ha demanat que “deixi de posar excuses i de veure fantasmes d’on no n’hi ha“.

El diputat taronja ha apuntat que “no és el moment de política nacionalista, sinó moment de responsabilitat” i ha reclamat a Buch “que canviï el to quan es refereixi al govern d’Espanya“. “Ara toca estar a la banda de tota la ciutadania“, ha afirmat i ha preguntat al conseller si té contacte amb la resta de les forces i cossos de seguretat de l’estat, “qui també estan fent identificacions i emetent sancions a Catalunya” per incorporar aquests dades a la informació que dona públicament.

Castel també li ha recordat al conseller les diferents denúncies dels sindicats de policia “sobre problemes en els tempos de reacció” davant d’un positiu per covid-19 entre els agents “i de controls en comissaries, sales i vehicles” i ha lamentat “que no hagi parlat no només dels agents que han donat positiu, sinó dels que segueixen patrullant els carrers“. “La seva feina ha estat excel·lent, han mostrat respecte institucional, professionalitat entre cossos i coordinació“, ha apuntat Castel i ha afegit que “això és empatitzar amb el problema i deixar de banda el que no suma“.

Volver a ACTUALIDAD