Actualitat

Cs es reuneix amb la UPIMIR i la ASCAD per conèixer els problemes que estan patint les residències de gent gran

by cscatalunya — 16 abril 2020 @ 20:49
Comparte

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, anuncia que el partit taronja presentarà esmenes en els pressupostos de les Generalitat per crear un fons d'auxili per lluitar contra el covid-19 a les residències

Barcelona, dijous 16 d’abril de 2020. La líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, i les diputades taronges al Parlament, Noemí de la Calle i Elisabeth València, es reuniran demà amb la Unió de Petites i Mitjanes residències (UPIMIR) i l’Associació Catalana de Directors de Centres i Serveis d’Atenció a la Dependència Gerentològica (ASCAD) per conèixer de primera mà els problemes que s’estan trobant les residències de gent gran durant la crisi sanitària de l’covid-19 i abordar les mesures que permetin solucionar-los.

Roldán ha afirmat que “el coronavirus està provocant una situació dramàtica en les residències de gent gran a Catalunya” i ha apuntat que “no ens ho podem permetre perquè una societat justa es mesura per com cuida a la gent gran en els moments difícils”. “Hem de protegir-los davant aquesta greu situació“, ha afegit Roldán i ha remarcat que “des de l’inici de la pandèmia, Cs ha treballat en contacte permanent amb les organitzacions de el sector i hem presentat propostes a la Generalitat perquè actuï de manera urgent“, com quan van demanar que es desplegués personal mèdic militar a les residències catalanes.

Roldán ha anunciat que la formació liberal presentarà esmenes al projecte de pressupostos de la Generalitat del 2020 per crear un fons d’auxili per lluitar contra el covid-19 a les residències. També ha recordat que s’ha reactivat la Comissió de Gent Gran de Parlament i ha finalitzat afegint que “és el moment de sumar esforços i treballar per resoldre la greu situació de les residències i donar resposta als problemes que pateix la nostra gent gran per la pandèmia“.

Volver a ACTUALIDAD