Actualitat

Pachamé a Chacón: “Des de la Generalitat no s’ha liderat; al contrari, s’han amagat i no han assumit la seva responsabilitat”

by cscatalunya — 16 abril 2020 @ 10:25
Comparte

El diputat de Cs ha reiterat la necessitat d’”uns nous pressupostos d’emergència que tinguin en compte la situació actual”

Parlament de Catalunya, dijous 16 de abril de 2020. “Des de la Generalitat no s’ha liderat; al contrari, s’han amagat i no han assumit la seva responsabilitat”. Així li ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Martí Pachamé, a la consellera d’Economia i Empresa, Àngels Chacón, en la seva compareixença per explicar les mesures adoptades per fer front a la crisi del COVID-19. El diputat taronja ha mostrat la seva preocupació per la “inacció del Govern per fer front a la crisi en sectors tan importants com el turisme, el comerç, la indústria o el sector exterior” i perquè les mesures que s’han fet “sempre són reactives mai prepositives”.

Pachamé ha reiterat la necessitat d’”uns nous pressupostos d’emergència que tinguin en compte la situació actual” i ha recordat que la seva formació ha presentat “més de 1000 esmenes i no n’han acceptat cap, ni una”. A més, ha criticat que s’hagin utilitzat “falsedats de forma interessada per aprovar uns pressupostos que la seva única finalitat és propagandística i només per poder dir que els han aprovat”. Ha afegit que “el Govern no té voluntat política d’arribar a acords, sols vol l’enfrontament” i ha retret a la consellera que no s’hagin posat en contacte amb Cs, el principal partit de l’oposició, quan “no som dimonis, som ciutadans preocupats pel futur de Catalunya i Espanya” ha dit.

Finalment, el diputat liberal li ha demanat a Chacón que “deixin de ser part del problema i formin part de la solució” i, per això li ha exigit que liderin la gestió d’aquesta crisi. “Si no ho saben fer o no ho volen fer, deixin-nos, que nosaltres si en sabem, en tenim ganes i no ens fa gens de por liderar” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD