Actualitat

Rodríguez a Capella: “La plantilla està sota mínims i no poden treballar en condicions de seguretat”

by cscatalunya — 21 abril 2020 @ 19:56
Comparte

El diputat de Cs lamenta que els grups del govern hagin rebutjat les mesures de Cs d'eliminar despeses supèrflues per prioritzar en l'emergència de l'covid-19

Barcelona, dimarts 21 d’abril de 2020. “La plantilla està sota mínims i no poden treballar en condicions de seguretat“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) i portaveu a la Comissió de Justícia, Manuel Rodríguez, a la consellera de Justícia, Ester Capella. Rodríguez ha denunciat que actualment hi ha més de 950 treballadors de justícia de baixa i “no se’ls està fent test ni ha hi ha prou dotació de màscares“. A més, ha explicat que part del material promès com ulleres de protecció o guants no ha acabat d’arribar “ni s’està fent cap formació de l’ús d’equips de protecció als treballadors“.

El diputat taronja ha lamentat que ERC i JxCAT, a través de la mesa de Parlament, hagin evitat que les esmenes de Cs arribin al ple de divendres que ve on es debatran els pressupostos de 2020. Rodríguez ha recordat que la formació liberal portava propostes “per descongestionar el col·lapse judicial, el Registre Civil, el Mercantil i el de la Propietat” generats per la crisi de l’covid-19 i també “fons per impulsar mesures de desinfecció i adquisició de EPIs pel personal de justícia, ajuts i préstecs sense costos per a treballadors públics que hagin vist afectada la seva situació familiar“.

Rodríguez ha apuntat que el partit de Capella “va rebutjà aquestes esmenes i va prioritzar a la pujada d’alts càrrecs i de pressupost per al CTTI” i ha reiterat que “cal eliminar les despeses supèrflues per prioritzar a aquesta emergència“.

Volver a ACTUALIDAD