Actualitat

Roldán: “Es compleixen dos anys de Torra en el Govern; dos anys perduts, amb més desafiaments pendents i més problemes per resoldre”

by cscatalunya — 14 maig 2020 @ 15:55
Comparte

La líder de Cs a Catalunya adverteix que “només sortirem d'aquesta crisi si treballem des de la lleialtat, la moderació i la unitat de tots”

Barcelona, dijous 14 de maig de 2020. “Es compleixen dos anys de Torra en el Govern; dos anys perduts, amb més desafiaments pendents i més problemes per resoldre”. Així ho ha explicat la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, durant la roda de premsa que ha ofert de manera telemàtica i en la qual ha afirmat que “només cal veure al mateix Torra insistint en la seva taula de xantatge, a la portaveu Meritxell Budó parlant d’una Catalunya separada i gestionada millor o al conseller Miquel Buch polemitzant per la xifra de mascaretes”.

La líder de Cs a Catalunya, després de reunir-se amb la consellera d’Empresa, Àngels Chacón, ha recordat que des de la formació taronja li han traslladat “tota una bateria de propostes per sectors com el del comerç, la indústria o el turisme”. En aquest sentit, Roldán ha insistit a oferir al Govern una “mà estesa per mitigar els efectes de la Covid-19” i trobar les millors solucions per a la ciutadania: “Només sortirem d’aquesta crisi si treballem des de la lleialtat, la moderació i la unitat de tots”.

Respecte a alguna de les mesures concretes exposades a la consellera d’Empresa, Roldán ha desglossat “la de la finestreta única, per estalviar tràmits burocràtics i que els autònoms puguin refer els seus negocis com més aviat millor; protocols i mesures de seguretat per aquests treballadors i els seus clients; o formació per establir aquestes mesures de seguretat”.

La líder de la formació taronja a Catalunya ha recordat la reunió que ha mantingut la formació amb Unicef i Save the children: “Abans de la Covid-19 un de cada quatre nens estava en situació de pobresa, una dada que es pot agreujar, però com societat avançada no ens ho podem permetre, això sí que ens amoïna”. Finalment i preguntada per una possible convocatòria d’eleccions, Roldán ha assegurat que “l’urgent és salvar vides i llocs de feina”. “A Ciutadans el que ens preocupa és que hi hagi famílies que no reben ingressos, mentre uns altres es dediquen al joc de les cadires i només pensen en vots”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD