Actualitat

Cs celebra de forma telemàtica la iniciativa ‘Parlament Obert’ amb Roldán i Carrizosa

by cscatalunya — 17 maig 2020 @ 10:53
Comparte

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, apunta que en la trobada s'explicaran les mesures que ha presentat Cs per fer front al Covid-19 a Catalunya i les reunions que han mantingut

Barcelona, divendres 15 de maig de 2020. Ciutadans (Cs) reprèn aquesta tarda la iniciativa del ‘Parlament Obert’ de manera telemàtica amb la participació de la líder de Cs a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, i el cap de l’oposició i president del grup de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa. Roldán ha recordat que el ‘Parlament Obert’ busca “apropar l’activitat de el partit als ciutadans, aquesta vegada de forma telemàtica per adaptar-se a la situació provocada per la crisi de la covid-19 i complir amb les necessàries mesures de confinament per salvaguardar la salut pública” i també per “conèixer de primera mà les inquietuds dels afiliats i simpatitzants inscrits i apropar als ciutadans les institucions“.

La líder taronja a Catalunya ha apuntat que, en la trobada, “s’explicaran les mesures que hem presentat per fer front a la pandèmia a Catalunya“, alhora que l’activitat durant aquestes setmanes com “totes les reunions que hem mantingut amb Foment de l’Treball, PIMEC, els rectors de les universitats catalanes, Save The Children, UNICEF, organitzacions d’autònoms, de el sector hospitalari, farmacèutic, turístic, cultural, agrícola, esportiu i de la dependència“. També es parlarà de la reunió amb la consellera d’Empresa i el treball per impulsar un Ple monogràfic per a la Reconstrucció de Catalunya, entre altres qüestions.

Volver a ACTUALIDAD