Actualitat

Roldán critica que els partits separatistes reclamin eleccions perquè “pensen en les cadires i no en l’emergència que vivim”

by cscatalunya — 19 maig 2020 @ 12:01
Comparte

La líder de Cs a Catalunya assegura que “Sánchez ha de triar: anar amb ERC que demana privilegis pel separatisme o negociar una pròrroga amb un termini raonable”

Barcelona, dimarts 19 de maig de 2020. Per a la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, els partits separatistes reclamen eleccions perquè “pensen en les cadires i no en l’emergència que vivim” i ha afegit que “el més normal és que ho demani l’oposició i no el soci de govern” però “fa temps que veiem disputes entre ERC i JxCat”. Roldán també ha recordat, en una entrevista a ‘El Matí a Ràdio 4’, que la seva formació va oferir “mà estesa des del primer dia” a Torra i que va proposar la creació d’un “fòrum autonòmic per a la reconstrucció de Catalunya” encara que la resposta del Govern van ser “evasives i entrar en conflictes competencials” quan “pensava que podrien deixar la confrontació de banda” ha dit.

La líder de Cs a Catalunya també ha assegurat que “Sánchez ha de triar: anar amb ERC que demana privilegis pel separatisme o negociar una pròrroga de l’estat d’alarma amb un termini raonable”. Ha puntualitzat que pactar amb els republicans és recuperar la “mesa del xantatge” perquè “nosaltres no veiem diàleg, sinó que uns exigeixen i uns altres claudiquen”. Roldán ha deixat clar que la seva formació no donarà suport a una pròrroga de l’estat d’alarma si Pedro Sánchez planteja “una pròrroga indefinida o per a 30 dies” i li exigeix que“sigui transparent i parli amb l’oposició i els agents socials”, perquè “nosaltres no som un xec en blanc”.

Volver a ACTUALIDAD