Actualitat

Cano a Aragonès: “Deixi de felicitar-se per uns pressupostos inútils i de pensar en eleccions, i pensi en els treballadors, els autònoms i les empreses que ho estan perdent tot”

by cscatalunya — 21 maig 2020 @ 09:58
Comparte

El diputat de Cs retreu a l'-conseller d'Economia que porti "més de dos mesos paralitzat sense modificar uns pressupostos que no són útils davant d'aquesta pandèmia"

Parlament de Catalunya, dijous 21 de maig del 2020. “Deixi de felicitar-se per uns pressupostos inútils i de pensar en eleccions, i pensi en els treballadors, els autònoms i les empreses que ho estan perdent tot“. Això és el que li ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), José M. Cano, a el conseller d’Economia, Pere Aragonès, durant la sessió de control a Govern celebrada avui al Parlament de Catalunya. Cano li ha preguntat a el conseller els motius pels quals a aquestes alçades  de la crisi “no ha implementat un pla de xoc seriós per injectar liquiditat als autònoms i la petita i mitjana empresa”. “Salvar vides és una prioritat, però també tenim el deure de salvar llocs de treball”, ha afegit el diputat taronja.

Durant la seva intervenció José M. Cano ha criticat al conseller d’Economia que porti “més de dos mesos totalment paralitzat i sense modificar uns pressupostos que no serveixen ja que no són útils davant d’aquesta pandèmia“. I l’ha instat a explicar a les famílies catalanes per què no posa en marxa un pla de xoc per injectar liquiditat mentre el petit comerç, la restauració, l’hostaleria i el turisme agonitzen. “La seva inacció com a Govern els condemna a tancar la persiana”, ha afegit el diputat liberal.

Així mateix, el diputat de la formació taronja li ha recriminat al Conseller que no dediqui pressupost a innovació, el que pot ser determinant en el tancament de determinades plantes com la de Nissan. I que només destini un 0,7% del pressupost de la Generalitat al Departament d’Empresa “no té interès polític a canviar-ho”, ha lamentat. Davant d’aquesta situació José M. Cano ha instat el conseller d’Economia a “gestionar i enfrontar-se a la realitat”, ja que “ja no funciona tirar-li la culpa a un enemic exterior”.

Volver a ACTUALIDAD