Actualitat

Carrizosa a Torra: “Per salvar vides i llocs de feina ens tindrà al seu costat però per denigrar la democràcia ens tindrà al davant”

by cscatalunya — 21 maig 2020 @ 10:00
Comparte

El cap de l'oposició a Catalunya recorda que “Cs fa setmanes que presenta propostes al Govern, traslladant-li les preocupacions d’alguns dels sectors estratègics de l'economia catalana”

Parlament de Catalunya, dijous 21 de maig de 2020. “Quan menyspreïn l’ajuda de l’UME per salvar vides a les residències, quan facin servir aquest Parlament per denigrar la democràcia o quan mirin a una altra banda amb la corrupció, ens tindran al davant, però en tot el que sigui la lluita contra la pandèmia, salvar vides humanes, salvar llocs de feina i reconstruir Catalunya, ens tindrà al seu costat, els primers i amb la mà estesa”. Així s’ha expressat el cap de l’oposició en el Parlament de Catalunya i president del grup de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, durant la sessió de control del ple celebrat a la cambra catalana, en la qual ha demanat al Govern que consideri prioritària “la unitat i el consens polític per fer front a la pandèmia i poder reconstruir Catalunya”.

El cap de l’oposició a Catalunya ha recordat que la formació taronja “fa setmanes que presenta propostes al Govern, traslladant-li les preocupacions d’alguns dels sectors estratègics de l’economia catalana” amb els quals Cs s’ha reunit. “Són propostes que ens hagués agradat debatre en el Fòrum Autonòmic per a la Reconstrucció que el Govern va eludir però que estava pensat per consensuar tots aquests temes amb totes les forces polítiques”, ha afegit.

Carrizosa també s’ha referit a la votació en el Congrés de la pròrroga de l’estat d’alarma recordant-li a Torra que “JxCat i ERC van fer discursos insultants, insolidaris i inútils, però els catalans, famílies i empreses, es beneficiaran del tarannà de Cs i no dels seus inútils insults”. Segons el cap de l’oposició, “Cs va votar a favor d’una proposta consensuada amb un Govern nefast amb el qual poc tenim en comú; amb vostès tenim menys en comú però sempre buscarem solucions per frenar la Covid-19 i afavorir tots els espanyols i tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD