Actualitat

Sierra a Bargalló: “Li demano que escolti als professionals de la comunitat educativa i a les famílies i li reitero el nostre suport”

by cscatalunya — 21 maig 2020 @ 09:55
Comparte

La portaveu d'Educació de Cs demana mesures per garantir la conciliació del treball amb la cura dels fills

Parlament de Catalunya, dijous 21 de maig de 2020. “Li demano que escolti als professionals de la comunitat educativa i a les famílies i li reitero el nostre suport”. Així li ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, al conseller d’Educació, Josep Bargalló, en la sessió de control al Govern. Sierra ha criticat que les entitats educatives “es queixen de la falta d’interlocució del Departament” que dirigeix Bargalló i ha ressaltat que “l’educació és un dels temes que més preocupa a les famílies, especialment quan pensen en el proper curs”.

La portaveu d’Educació de Cs ha demanat mesures per a garantir la conciliació del treball amb la cura dels fills “els dies que no els toqui anar a classe” i “durant l’estiu, una vegada que els retornin les competències”.

Sierra també ha criticat que es plantegi “un model híbrid quan molts alumnes catalans segueixen sense ordinador i sense accés a internet”. Per això, li ha dit al Conseller que “el seu govern ha de comprometre’s a que tots els alumnes tinguin un dispositiu propi per garantir la igualtat d’oportunitats en cas d’un nou confinament”. En aquest sentit, també ha demanat que no s’oblidi dels “alumnes amb necessitats educatives especials i dels que provenen d’entorns desfavorits” perquè puguin seguir el curs amb regularitat i evitar la “bretxa educativa”.

Volver a ACTUALIDAD