Actualitat

Soler a Vergés: “Amb les dades de la pandèmia esperàvem més autocrítica, hem vist a treballadors sanitaris en condicions lamentables”

by cscatalunya — 29 maig 2020 @ 16:29
Comparte

El diputat de Cs lamenta que la consellera de Salut "a penes comparegui al Parlament" i no respongui a les preguntes escrites de l'oposició

Barcelona, divendres 29 de maig de 2020. “Amb les dades de la pandèmia esperàvem més autocrítica, hem vist a treballadors sanitaris en condicions lamentables“. Així li ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) i portaveu a la comissió de Salut, Jorge Soler, a la consellera de salut, Alba Vergés, durant la seva compareixença. Soler ha recordat que durant el pic de la pandèmia de la covid-19 a Catalunya “hem vist a treballadors protegint-se amb bosses d’escombraries” i li ha preguntat a la consellera si no creu “que hauria de dirigir-se a ells i mirar-los als ulls“.

El diputat taronja ha recordat a Vergés que els treballadors sanitaris “tenen dret a la conciliació familiar, a vacances o formar-se” i ha demanat que els tornin les pagues endarrerides de fa ja més de 5 anys. “Mentre tot això passava han preferit seguir parlar del ‘procés’, criticant i fent declaracions que no feien falta mentre moria gent“, ha lamentat Soler i ha apuntat que “abans del confinament Cs ja li va preguntar en la sessió de control del Parlament sobre la situació a les residències de gent gran“.

Soler ha criticat que Vergés “a penes comparegui al Parlament” per informar sobre la situació de l’covid-19 a Catalunya ja que, des que va començar la crisi sanitària tan sols ho ha fet dues vegades en la comissió de Salut. Al mateix temps, el diputat taronja ha lamentat que la consellera i el seu equip no responguin a les preguntes escrites que li formula l’oposició, més de 100 pendents en el cas de Cs, i ha afegit que “són preguntes que preocupen a la ciutadania i respondre-les es diu democràcia“.

Volver a ACTUALIDAD