Actualitat

Cano: “Hem instat Chacón a que defensi la indústria catalana i als seus treballadors i plantegi una alternativa al tancament de Nissan”

by cscatalunya — 1 juny 2020 @ 14:08
Comparte

El diputat de Cs afirma que "no es pot continuar sense una indústria catalana ben definida i dotada d'un pressupost d'acord a la importància del sector"

Barcelona, dilluns 1 de juny de 2020. “Hem instat Chacón a que defensi la indústria catalana i als seus treballadors i plantegi una alternativa al tancament de Nissan“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, José María Cano, després de reunir al costat de el també diputat taronja, Martí Pachamé, amb la consellera d’Empresa, Àngels Chacón, per conèixer de primer mà la situació del tancament de les plantes de Nissan a Catalunya. Cano ha afirmat que “no ens podem quedar de braços plegats” quan “més de 20.000 llocs de treball entre directes i indirectes estan en risc” i ha qualificat la situació de “molt greu i un cop molt dur per a la nostra indústria i mercat laboral“.

El diputat taronja també ha demanat a Chacón “no continuar com fins ara, sense una indústria catalana ben definida i dotada d’un pressupost d’acord a la importància de el sector“. “La importància de les nostres empreses i dels seus llocs de treball no pot abordar-se amb un pressupost de 232 milions d’euros, menys del que es destina a TV3“, ha lamentat Cano i ha reclamat “mesures immediates per a la indústria i l’automoció“. “Volem que la indústria catalana segueixi tenint rellevància en la societat i mantingui la seva competitivitat davant els grans reptes i canvis que s’estan produint“, ha afegit.

Finalment, Cano també ha mostrat el seu suport als treballadors i a les famílies afectades pel tancament de les plantes de Nissan i ha demanat a Chacón que “informe de totes les gestions que està realitzat el departament, així com del seu resultat“.

 

https://twitter.com/JoseMariaCanoCs/status/1267458377602543616

Volver a ACTUALIDAD