Actualitat

Pachamé: “Hem d’atreure inversions i que, una vegada siguin aquí, no tinguin cap motiu per marxar com Nissan”

by cscatalunya — 3 juny 2020 @ 14:24
Comparte

El diputat de Cs creu que el Govern ha de revertir la inestabilitat política, la corrupció, la inseguretat jurídica i el desinterès per la formació perquè episodis com el de Nissan no es tornin a repetir

Parlament de Catalunya, dimecres 3 de juny de 2020. “Hem d’atreure inversions i que, una vegada que siguin aquí, no tinguin cap motiu per marxar com Nissan”. Així s’ha expressat el diputat de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Martí Pachamé, durant el ple celebrat a la cambra catalana, en el que ha recordat que “Nissan no és qualsevol empresa, per això hem demanat la celebració d’una comissió monogràfica, per poder donar veu als seus treballadors i a la resta d’empreses vinculades al sector”.

El diputat taronja creu que, si s’haguessin fet algunes coses d’una altra manera en els últims anys, potser per la direcció de Nissan hauria estat més complicat prendre la decisió de tancar les seves plantes a Catalunya. Pachamé ha enumerat “algunes de les actituds que el Govern ha de canviar, com la corrupció, la inseguretat jurídica o el desinterès per la formació, perquè episodis com el de Nissan no es tornin a repetir”. Pel diputat de la formació liberal, “el tancament de La Jonquera, els talls de carreteres, cremar barreres de peatges o les continues sortides de to del president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, generen inestabilitat política i això no ajuda”.

Finalment, Pachamé ha insistit en que la voluntat de Cs és buscar consensos i ser útils per “trobar solucions per aquests milers de treballadors que han fet en els últims anys importantíssims sacrificis. Hem de relocalitzar indústries en el nostre territori sense caure en somnis autàrquics i apostar per la hiperconnectivitat, la competitivitat o la innovació”.

Volver a ACTUALIDAD