Actualitat

Martín Blanco a Chacón: “Estengui el criteri de la seva campanya turística a tota l’acció de Govern i reconeguin que Catalunya és millor amb la resta d’Espanya”

by cscatalunya — 3 juny 2020 @ 14:21
Comparte

El diputat de Cs diu que l’executiu català “té un problema de credibilitat” quan pondera els avantatges de formar part d’Espanya i els pregunta “si seguiran assumint la realitat després de la pandèmia”

Parlament de Catalunya, dimecres 3 de juny del 2020. “Estengui el criteri de la seva campanya turística a tota l’acció de Govern i reconeguin que Catalunya és millor amb la resta d’Espanya”. Això és el que li ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco a la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, durant la sessió de control al Parlament en relació a la campanya  del Govern  de la Generalitat per atraure turisme de la resta d’Espanya. El diputat de la formació liberal s’ha congratulat que “el Govern hagi anteposat l’interès del conjunt de ciutadans de Catalunya a les seves vel·leïtats partidistes” i que per fi admetin públicament la realitat de que “Catalunya és millor amb la resta dels espanyols”.

“Aquesta campanya del Govern demostra que vostès saben perfectament què és el que més convé a Catalunya, encara que almenys des de l’any 2012 hagin estat fent tot el contrari”, li ha retret el diputat taronja  i ha reiterat que  l’executiu català sap perfectament que “el que convé és bastir ponts amb la resta d’espanyols”. És per això que Martín Blanco ha emplaçat a la Consellera  a estendre aquest criteri a totes les àrees de Govern perquè “el turisme és un sector fonamental per a l’economia catalana, però n’hi ha d’altres igual d’importants com ara la indústria o la cultura que també necessiten i són millors amb la resta dels espanyols”

Malgrat això el diputat de Ciutadans li ha retret a la Consellera que “tenen  un problema de credibilitat quan es tracta de ponderar els avantatges de formar part d’Espanya que ara reconeixen”. I per aquets motiu li ha preguntat “fins quan, seguiran admetent que Catalunya és millor amb la resta dels espanyols? I si seguiran assumint la realitat després de la pandèmia?”

Volver a ACTUALIDAD