Actualitat

Roldán: “Aquest virus no el pararem ni amb una taula de el xantatge ni amb debats estèrils que no ens porten enlloc”

by cscatalunya — 3 juny 2020 @ 18:14
Comparte

La líder taronja a Catalunya afirma que "la forma en què Cs concep la política és centrant-se en les persones i posant-se a el servei del conjunt dels catalans"

Parlament de Catalunya, dimecres 3 de juny de 2020. ” Aquest virus no el pararem ni amb una taula de el xantatge ni amb debats estèrils que no ens porten enlloc“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, durant el debat de la creació de la comissió d’estudi sobre la reconstrucció de Catalunya després de la pandèmia del covid-19. Roldán ha afirmat que, “per Cs, treballar per a la reconstrucció és una prioritat” i ha demanat als partits separatistes “que deixin de dividir i es posin a reconstruir“.

No es pot governar sense escoltar ni tenir en compte les demandes de la Catalunya real“, ha apuntat Roldán i ha assenyalat que “mentre Cs arrencava al govern d’Espanya un pla de 2.500 milions d’euros per al turisme i l’hostaleria, ERC estava negociant la famosa taula del xantatge“. Ha afegit que “de les banderes no es menja, però de les taules tampoc” i ha afirmat que “és imprescindible que des del Parlament els representants públics fem un pas endavant per afrontar els nous reptes que vindran” perquè “tot el que fem durant aquestes setmanes marcarà el rumb de milions de catalans“.

La líder taronja a Catalunya ha afirmat que ” la forma en què Cs concep la política és centrant-se en les persones i posant-se a el servei del conjunt dels catalans” perquè “quan ajudem a pimes i autònoms els ajudem a tots, independentment de si són independentistes o no“. Ha recordat que, “durant la crisi, Cs ha estat lleial i hem presentat propostes a la Generalitat en tots els àmbits i ens hem reunit amb molts sectors per conèixer els seus problemes i preocupacions” i ha finalitzat demanant “remar tots junts” per “protegir amb totes les nostres forces la vida dels catalans i els seus llocs de treball“.

Volver a ACTUALIDAD