Actualitat

Soler a Vergés: “La reconstrucció sanitària és obligada i vostè ha d’escoltar les propostes del sector sanitari i de l’oposició”

by cscatalunya — 3 juny 2020 @ 14:23
Comparte

El diputat taronja proposa “programes específics per prevenir i abordar els problemes mentals derivats de la pandèmia”

Parlament de Catalunya, dimecres 3 de juny de 2020. “La reconstrucció sanitària és obligada i vostè ha d’escoltar les propostes del sector sanitari i de l’oposició”. Així li ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Jorge Soler, a la consellera de Salut, Alba Vergés, en la sessió de control al ple del Parlament on li ha recriminat que no contesti a les preguntes de l’oposició. “Fem la feina, presentem propostes i vostè no troba temps ni per llegir-les” ha dit. En aquest sentit, ha recordat que la formació liberal s’ha ofert “per col·laborar i aportar solucions” i ha insistit en que “aquesta mà estesa és lleial”.

Soler també ha proposat “programes específics per prevenir i abordar els problemes mentals derivats de la pandèmia” tant pels professionals sanitaris com pels pacients que ho requereixin perquè “comença la dura etapa de les seqüeles emocionals”. El diputat taronja ha parlat dels “centenars de treballadors sanitaris que estan sol·licitant ajuda psicològica per l’estrès posttraumàtic”. També ha assegurat que “cal dinamitzar els programes de detecció d’addiccions amb proactivitat” ja que “el consum d’alcohol ha augmentat moltíssim i també el joc d’apostes en xarxa”. Per Soler, “els catalans estan desbordats emocionalment per aquesta por”. “La gestió de la post-epidèmia és urgent” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD