Actualitat

Martín Blanco: “Deixin les meses de diàleg que perjudiquen els interessos de Catalunya i anem al que realment interessen als catalans”

by cscatalunya — 4 juny 2020 @ 14:27
Comparte

El diputat de Cs lamenta que el PSOE "assumeixi el llenguatge separatista" en l'acord per a la taula de diàleg com si aquest "fora assumible en un marc democràtic de convivència"

Parlament de Catalunya, dijous 4 de juny de 2020. “Deixin les taules de diàleg que perjudiquen els interessos de Catalunya i anem al que realment interessen als catalans“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, a ERC i al PSOE durant el debat de la moció al Govern sobre les seves interlocucions. Martín Blanco ha afirmat que “si fins i tot el Govern reconeix a contracor que Catalunya és millor amb la resta d’Espanya, què diables fa el govern central i els partits separatistes sotmetent-nos a una taula de diàleg” quan el seu objectiu és “aconseguir la separació de Catalunya i l’alliberament dels polítics presos per haver intentat liquidar la democràcia a Catalunya“.

El diputat taronja ha lamentat que el PSOE “assumeixi el llenguatge separatista” en l’acord per a la taula de diàleg com si aquest “fora assumible en un marc democràtic de convivència” ja que per exemple es parla de conflicte polític o de desjudicialitzar la política “entre d’altres mantres que els partits separatistes han propagat“. “Aquest acord tracta de subvertir l’ordre constitucional menyspreant l’ordenament democràtic“, ha sentenciat. Finalment, Martín Blanco ha demanat que “el conjunt de forces polítiques assumeixi que allò que afecta els ciutadans espanyols ha de ser decidit pel conjunt de ciutadans representats al Congrés dels Diputats” i ha insistit que la taula de diàleg “té un dubtosos encaix constitucional“.

 

Volver a ACTUALIDAD