Actualitat

Roldán: “El Govern ha de deixar la divisió i treballar per a la reconstrucció de Catalunya”

by cscatalunya — 11 juny 2020 @ 13:29
Comparte

La líder de Cs afirma que "ara no és moment de fer declaracions que incideixen en la divisió de la ciutadania" i recorda que "ara la prioritat ha de ser salvar vides i llocs de treball"

Barcelona, ​​dijous 11 de juny de 2020. “El Govern de la Generalitat ha de deixar la divisió i treballar per a la reconstrucció de Catalunya“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, durant la seva atenció als mitjans de comunicació de manera telemàtica per valorar l’actualitat política. Roldán ha lamentat que ara “el Govern s’hagi adonat que els pressupostos aprovats no serveixen” per fer front a la crisi derivada del covid-19 i que estiguin modificant els comptes “a cop de decret“. “Els pressupostos es van preparar per a un context diferent, però ens trobem una negativa per a la seva modificació per part de la Generalitat“, ha recordat.

La portaveu al Parlament ha explicat que són necessaris uns nous comptes públics “que vagin enfocats a pal·liar les conseqüències de l’covid-19” i que serveixin per “reforçar el sistema sanitari, ajudar els més vulnerables, assegurar la tornada a les aules amb la major de les garanties i ajudar a pimes, autònoms i sectors com l’hostaleria, el turisme i el comerç“. “Han de ser uns comptes que assentin les bases de la recuperació a tall i llarg termini per a Catalunya“, ha sentenciat.

D’altra banda, Roldán ha afirmat que “ara no és moment de fer declaracions que incideixen en la divisió de la ciutadania“, com ha succeït amb la reacció de Quim Torra amb el repartiment de fons per a les comunitats autònomes, i ha recordat que ” ara la prioritat ha de ser salvar vides i llocs de treball“. Ha lamentat que “les prioritats de la Generalitat siguin els seus mantres separatistes” i ha apuntat que, per contra, “quan Cs negocia és per aconseguir mesures bones per a tots els ciutadans i no beneficis per a uns pocs com fan els partits separatistes“.

Volver a ACTUALIDAD