Actualitat

Carrizosa a Torra: “A la nova normalitat no podran ser normals seves polítiques identitàries, els seus xiringuitos i el seu malbaratament”

by cscatalunya — 17 juny 2020 @ 09:13
Comparte

El líder de l'oposició a Catalunya afirma que "mentre els catalans estan patint" per la crisi generada pel covid-19, el Govern "es dedica a alimentar la divisió i el victimisme"

Parlament de Catalunya, dimecres 17 de juny de 2020. “A la nova normalitat no podran ser normals seves polítiques identitàries, els seus xiringuitos i el seu malbaratament“. Així li ha dit el líder de l’oposició a Catalunya i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, a Quim Torra durant la sessió de control a la Generalitat a la cambra catalana.

Carrizosa ha apuntat que “en una situació de crisi econòmica, sanitària i social, tenim al capdavant algú que no es penedeix de les seves paraules i dels seus escrits condemnats per racistes pels tres principals partits d’Europa“, en referència als articles de Torra abans de la política, i que, al mateix temps, “els seus problemes judicials són una llosa en un moment en què hem de treballar per a la reconstrucció“, ara que es coneix la data per revisar la sentència per inhabilitació de Torra.

Al mateix temps, el líder de l’oposició ha afirmat que “mentre els catalans estan patint” per la crisi generada pel covid-19, el Govern “es dedica a alimentar la divisió i el victimisme” i ha apuntat que l’executiu català ” ha demostrat que no està preparats per gestionar la situació“. “Mentre duri el seu Govern posin-se a treballar pel bé de tots, que des Cs no deixarem de fer-ho ni un minut“, ha sentenciat Carrizosa.

Volver a ACTUALIDAD