Actualitat

Castel: “Necessitem brigades forestals per mantenir els nostres boscos i garantir la seguretat”

by cscatalunya — 17 juny 2020 @ 17:06
Comparte

El diputat de Cs celebra que el Parlament aprovi la moció taronja per crear de manera "extraordinària, urgent i puntual" brigades forestals davant els riscos derivats de l'estiu

Parlament de Catalunya, dimecres 17 de juny de 2020. “Necessitem brigades forestals per mantenir els nostres boscos i garantir la seguretat“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Jean Castel, al defensar una moció proposada per Cs sobre la planificació per a la gestió dels riscos derivats de la campanya d’estiu als boscos. Castel ha explicat que l’objectiu és la creació de brigades forestals que prioritzin “donar solucions a l’aturada de treballs per culpa del covid-19“.

El diputat de Cs ha celebrat que el Parlament aprovi la moció taronja per crear de manera “extraordinària, urgent i puntual” aquestes brigades forestals davant els riscos derivats de l’estiu. “Cal mantenir adequats punts estratègics com tallafocs, accessos o pistes perquè les brigades puguin garantir la seguretat dels ciutadans i de l’entorn“, ha apuntat Castel i ha afegit que, alhora, “s’ha de garantir el bon accés als bombers per si hi hagués algun problema“.

Volver a ACTUALIDAD