Actualitat

Soler a Vergés: “Quant costarà la indemnització a Ferrovial? Quants diners ens costarà als catalans les seves decisions?”

by cscatalunya — 17 juny 2020 @ 09:19
Comparte

El diputat de Cs critica la “opacitat” en la licitació de Salut i assegura que “cal ser respectuós amb la gestió del diner públic”

Parlament de Catalunya, dimecres 17 de juny de 2020. “Quant costarà la indemnització a Ferrovial? Quants diners ens costarà als catalans les seves decisions?” Així li ho ha preguntat el diputat de Ciutadans (Cs), Jorge Soler, a la consellera de Salut, Alba Vergés, en la sessió de control al Govern en referència a la licitació de 18 milions d’euros “a una empresa privada de neteja gestionada pel germà d’Oriol Junqueras” per fer seguiment dels casos amb Covid. “Perquè va creure que l’atenció primària no estava capacitada per fer seguiment de casos?” li ha dit a la consellera.

Soler ha criticat la “opacitat” en la licitació del Departament de Salut i ha assegurat que “cal ser respectuós amb la gestió del diner públic” afegint que “vostès no ho han estat i ara ho estan patint els treballadors del sistema sanitari”. El diputat taronja li ha demanat explicacions a Vergés perquè “sorprèn les seves bones paraules cap a l’atenció primària, però els seus fets sempre la contradiuen”. Soler també ha reivindicat la feina dels “especialistes en famílies i en comunitats, juntament amb la salut pública”.

Volver a ACTUALIDAD