Actualitat

Roldán sobre la inseguretat: “A Ciutadans ho tenim clar: més policies, més ben distribuïts pel territori i millor gestionats”

by cscatalunya — 20 juny 2020 @ 20:43
Comparte

La líder de Cs a Catalunya es reuneix amb veïns de Mataró i reclama a la Generalitat "mesures urgents davant l'augment de l'ocupació il·legal i els robatoris amb violència i intimidació a la capital de Maresme"

Mataró, dissabte 20 de juny de 2020. “En Ciutadans ho tenim clar: més policies, més ben distribuïts pel territori i millor gestionats”. D’aquesta manera ha resumit la líder de Ciutadans a Catalunya, Lorena Roldán, la recepta del seu partit per acabar amb els problemes d’inseguretat que afecten diversos municipis catalans. Roldán ho ha dit després d’una reunió que ha mantingut, acompanyada de el Cap de l’Oposició a Catalunya, Carlos Carrizosa, el diputat Jean Castel i regidors de la formació taronja de Mataró, amb representants de l’Associació de Veïns de barri de Cerdanyola.

La líder de Cs a Catalunya ha explicat que els veïns d’aquesta ciutat “estan preocupats i viuen amb por per l’augment de l’ocupació il·legal i dels robatoris amb violència i intimidació”. I ha destacat que a la capital de Maresme “la ràtio de policies per habitant és de les més baixes de Catalunya”. “Els veïns han tingut por de sortir al carrer per culpa del Covid-19 i no pot ser que ara tinguin por de sortir al carrer per culpa de la inseguretat”, ha lamentat la portaveu de Cs al Parlament de Catalunya.

Roldán ha destacat que els problemes d’inseguretat s’estan reproduint en moltes altres ciutats catalanes, com Reus i Santa Coloma de Gramenet i per aquest motiu ha demanat a Govern de la Generalitat que “adopti mesures urgents” i els ha preguntat “què pensen fer per pal·liar aquesta situació? “. La diputada de la formació liberal ha insistit que des de Ciutadans “farem tot el que estigui al nostre abast perquè els veïns puguin viure tranquils, la seguretat torni als carrers de Catalunya i perquè tothom pugui sortir al carrer amb la tranquil·litat  que es mereix”.

Volver a ACTUALIDAD