Actualitat

Roldán: “El Govern ens trobarà per treballar pels catalans, però no per aprofundir en la divisió”

by cscatalunya — 22 juny 2020 @ 15:38
Comparte

La líder de Cs a Catalunya afirma que "mentre que la nostra prioritat ha estat ajudar els més vulnerables, PIMES i autònoms, altres han preferit parlar d'autodeterminació i taules del xantatge"

Barcelona, ​​dilluns 22 de juny de 2020. “El Govern ens trobarà per treballar pels catalans, però no per aprofundir en la divisió“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, en una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’. Roldán ha explicat que durant la crisi de l’covid-19 no han “estès la mà a Quim Torra, sinó a tots els catalans” perquè “així ens ho ha demanat la societat, que s’han comportat de manera exemplar durant aquesta crisi“. “No ens importa qui porti a terme les propostes que hem presentar, sinó que es duguin a terme perquè són bones per als ciutadans“, ha apuntat Roldán.

En aquest sentit, la líder taronja a Catalunya ha afirmat que “mentre que la nostra prioritat ha estat ajudar els més vulnerables, PIMES i autònoms, altres han preferit parlar d’autodeterminació i taules del xantatge” i ha lamentat que Torra “anés a la conferència de presidents a demanar l’autodeterminació amb la presencia de presidents de Comunitats Autònomes que ho estaven fent millor que ell“. “Cal pensar menys en els escons i pensar més en les persones“, ha sentenciat.

Roldán ha apuntat que “la proposta taronja és la convivència i el centrar-se en els problemes de la Catalunya” i ha explicat que, eliminant delegacions, duplicitats administratives, sous d’alts càrrecs i xiringuitos, entre d’altres, “es podrien estalviar 900 milions per repriorizar la despesa” davant les emergències socials conseqüència de la pandèmia. “No podem estar gastant en coses supèrflues ni pagant a lobbies estrangers perquè parlin del ‘procés’“, ha finalitzat la senadora.

Volver a ACTUALIDAD