Actualitat

Carrizosa: “Exigim a Aragonès que deixi de preocupar-se pel calendari electoral i es dediqui a pal·liar els efectes de la covid-19”

by cscatalunya — 25 juny 2020 @ 16:04
Comparte

El líder de l'oposició afirma que "és una vergonya que els polítics separatistes intentin tapar la corrupció amb la bandera estelada" a causa de la seva postura sobre el suplicatori de la diputada d'JxCAT, Laura Borràs

Parlament de Catalunya, dijous 25 de juny de 2020. “Exigim a Aragonès que deixi de preocupar-se pel calendari electoral i es dediqui a pal·liar els efectes de l’covid-19“. Així ho ha dit el líder de l’oposició a Catalunya i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carles Carrizosa, davant les previsions de el Fons Monetari Internacional (FMI) de caiguda de l’economia espanyola i catalana per al proper any a causa a l’efecte de la covid-19. Carrizosa ha lamentat “la paràlisi de al Departament d’Economia“, liderat pel vicepresident de la Generalitat i conseller d’Economia, Pere Aragonès, “pel que fa a adoptar mesures econòmiques per combatre la crisi de l’coronavirus“.

El líder l’oposició ha argumentat que el vicepresident “encara no ha aprovat cap decret per remodelar els pressupostos de 2020“, els quals Cs “ja va advertir que naixien morts pel canvi de paradigma en l’economia per la pandèmia“. Ha afegit que “mentre no s’estan adaptant ni s’estan retallant partides supèrflues com ambaixades, xiringuitos i grans sous, s’han retallat fons per a la investigació“. “L’anunci del FMI fa que ens haguem de posar les piles a Catalunya“, ha puntualitzat, i per això ha demanat a Aragonès “que presenti puntualment els comptes per 2021“. “Malgrat la incertesa pel calendari judicial de Quim Torra i els càlculs electorals, el Govern no pot parar de treballar per pal·liar els efectes desastrosos que ens estan anunciant per a l’economia catalana“, ha sentenciat.

D’altra banda, Carrizosa ha afirmat que “és una vergonya que els polítics separatistes intentin tapar la corrupció amb la bandera estelada” a causa de la seva postura sobre el suplicatori de la diputada al Congrés JxCAT, Laura Borràs, i ha recordat que “tots hem llegit els correus electrònics que Borràs va enviar al seu amic explicant-li com fraccionar contractes” per poder-los adjudicar a dit. El líder de l’oposició ha assenyalat que “és normal que davant d’aquests fets la diputada hagi de donar explicacions davant la justícia” malgrat que a alguns “els agradaria ser impunes o tapar la corrupció amb la bandera“. “No es la investigació per nacionalista, sinó perquè hi ha indici de delictes en uns missatges“, ha finalitzat Carrizosa.

Volver a ACTUALIDAD