Actualitat

Castel: “Els Mossos necessiten més tecnologia, no tenen ni pendrives per les imatges de seguretat quan es produeix un robatori”

by cscatalunya — 26 juny 2020 @ 11:33
Comparte

Cs aconsegueix que s'aprovi l'exigència d'un protocol més explícit per la neteja de la roba dels agents, amb la finalitat d'evitar contagis d'artròpodes o d’altres malalties infeccioses

Parlament de Catalunya, divendres 26 de juny de 2020. “Els Mossos d’Esquadra necessiten més tecnologia, no tenen ni pendrives per emmagatzemar les imatges de seguretat quan es produeix un robatori”. Així s’ha expressat el diputat de Ciutadans (Cs) i portaveu d’Interior de la formació taronja, Jean Castel, qui ha aprofitat la comissió d’Interior celebrada en la cambra catalana per explicar que “per identificar als sospitosos a través d’imatges de càmeres de seguretat cal descarregar-les en pendrives o discs durs que moltes vegades no tenen, i dotar als agents d’aquest material suposaria una despesa irrisòria que el pressupost del departament podria suportar”. La proposta de resolució presentada per la formació taronja ha estat aprovada per unanimitat.

D’altra banda, el portaveu liberal també ha aconseguit que s’aprovi una proposta de resolució que busca “eliminar les deficiències i la falta d’un protocol explícit quan es detecten artròpodes o altres malalties infeccioses, de gran contagi, a la roba dels agents dels Mossos d’Esquadra”. Castel ha assegurat que hi ha situacions que atempten contra el benestar i la salut dels nostres agents, per la qual cosa “és urgent posar en marxa els mecanismes pertinents que garanteixin les condicions laborals dels treballadors que s’hagin vist en situacions de contagis”.

Volver a ACTUALIDAD