Actualitat

Roldán: “Alguns prefereixen parlar d’autodeterminació i amnistia en comptes de parlar de com ajudar a la gent”

by cscatalunya — 26 juny 2020 @ 09:38
Comparte

La líder de Cs a Catalunya afirma que ara es necessiten "governs forts, moderats i pragmàtics" per fer front a la crisi generada per la covid-19 en comptes d'estar pensant "en els escons que pot aconseguir cada un"

Barcelona, ​​divendres 26 de juny de 2020. “Alguns prefereixen parlar d’autodeterminació i amnistia en comptes de parlar de com ajudar a la gent“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, en una entrevista a ‘Un Cafè d’idees amb Gemma Nierga’ d’ ‘El Matí de Ràdio 4’. Roldán ha apuntat que “ara els esforços han de situar-se en sortir d’aquesta crisi econòmica, sanitària i social” atès que els indicadors a Catalunya “ja venien d’estar a la cua en llistes d’espera, pobresa infantil o barracons” i ha considerat que és “irresponsable” que partits com ERC o JxCAT “estiguin més pendents de voler parlar d’autodeterminació i amnistia“. “Les prioritats de Cs estan molt clares i són buscar totes les solucions possibles“, ha contrastat.

La líder de Cs a Catalunya ha afirmat que ara es necessiten “governs forts, moderats i pragmàtics” per fer front a la crisi en comptes d’estar pensant “en els escons que pot aconseguir cadascun” de cara a unes hipotètiques eleccions i ha apuntat que el que realment li agradaria seria un Govern “que se sent amb l’oposició i busqui sortir junts d’aquesta situació“. “Hem ofert la nostra col·laboració des del primer dia“, ha recordat, però ha continuat apuntant que “malgrat que davant les càmeres van acceptar la proposta de crear un Fòrum per a la Reconstrucció, després van donar evasives“.

Malgrat això, Roldán ha remarcat que Cs ha impulsat un ple monogràfic al Parlament que se celebrarà la setmana que ve per parlar de tota la crisi del coronavirus on “tots els grups polítics podran presentar les seves propostes, opinar i debatre” perquè “això és el que nosaltres creiem que cal fer“. “La nostra prioritat és salvar vides i llocs de feina perquè el virus encara està al carrer“, ha recordat la senadora i ha finalitzat apuntant que li agradaria “un govern que pensés en els problemes de la ciutadania i no faci com Torra que va a la conferència de presidents autonòmics a reclamar l’autodeterminació al davant d’altres que han fet una millor feina“.

Volver a ACTUALIDAD