Actualitat

Rodríguez al Síndic: “El seu mandat està caducat i vostè està sent investigat pels seus vincles amb la trama del 3%, no denigri més la institució”

by cscatalunya — 29 juny 2020 @ 10:56
Comparte

El diputat taronja demana al Síndic de Greuges que investigui els talls de la Meridiana perquè molts dels manifestants “són violents, agredeixen, insulten o amenacen”

Parlament de Catalunya, dilluns 29 de juny de 2020. “El seu mandat està caducat i vostè està sent investigat per corrupció, deixi el càrrec i no denigri més la institució”. Així s’ha expressat el diputat de Ciutadans (Cs) Manuel Rodríguez, durant la comissió del Síndic de Greuges, en la qual el diputat taronja ha recordat que “des de març de 2019 hauria d’haver abandonat una institució que no deixa de perjudicar, a la qual s’aferra posicionant-se sempre de part dels partits del Govern per continuar cobrant”.

Durant la citada comissió, Rodríguez li ha demanat al Síndic de Greuges, Rafael Ribó, que “investigui de veritat els talls de la Meridiana en comptes de dir que ha realitzat un expedient que no ha aportat”. El diputat taronja li ha recordat que molts dels manifestants de la Meridiana “són violents, han agredit, insultat o amenaçat, per això la Guàrdia Urbana va demanar la prohibició dels talls, perquè eren greus pertorbacions de l’ordre públic, una petició que Torra va ignorar”.

Rodríguez també s’ha referit a la falta de neutralitat en els centres educatius, el desemparament de menors o els incidents d’octubre de 2019, quan “moltes persones van llançar pedres i altres objectes contundents contra els agents de tots els cossos de seguretat, van tallar carrers, van impedir arribar a l’aeroport o a estacions de tren, mentre que vostè es va limitar a recordar el dret a la manifestació”. Finalment, el diputat taronja ha criticat que Ribó “hagi declarat a l’Audiència Nacional sobre els presumptes regals que va rebre de la trama del 3%, valorats en quasi 40 mil euros, però aquí en el Parlament encara no ha donat totes les explicacions pertinents”.

Volver a ACTUALIDAD