Actualitat

Roldán a Torra: “L’independentisme no mata el virus, deixin la matraca del ‘procés i posin-se a treballar”

by cscatalunya — 1 juliol 2020 @ 15:10
Comparte

La líder de Cs a Catalunya proposa un pla de contingència per fer front a possibles rebrots de la Covid-19

Parlament de Catalunya, dimecres 1 de juliol de 2020“Li demano que, si no pot canviar d’opinió, canviï de tema”. Així li ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, a Quim Torra, en el debat sobre la gestió de la crisi sanitària de la Covid-19 celebrat a la cambra catalana. Roldán ha criticat que el president català segueixi amb “el disc ratllat del ‘procés’”. “Què més ha de passar a Catalunya perquè deixin d’enfrontar a amics i que el Govern es posi a treballar?” li ha preguntat i ha afegit “no són capaços de deixar la matraca del ‘procés’; nova normalitat, però vells vicis”.

La senadora de Cs ha assegurat que, davant la “crisi històrica” del coronavirus, “estar a l’altura no és un principi, és una obligació moral” i que “en la nova normalitat, no hi cap la vella política” perquè “això no va de separatistes i constitucionalistes, sinó d’unir forces”. Per això, ha insistit en que “les coses no s’han fet bé”, i que el Govern “no pot venir aquí a treure pit de la seva gestió”. Roldán ha retret a Torra que “el separatisme és expert en malgastar els diners dels catalans” perquè “amb duplicitats i amb ‘xiringuitos’ com les ambaixades ens marxen 900 milions d’euros” que podrien destinar-se a fer front a aquesta crisi.

La líder de Cs a Catalunya ha proposat un pla de contingència per fer front a possibles rebrots de la Covid-19 amb mesures com “tests ràpids, augmentar el material hospitalari, protecció per les persones grans i vulnerables, conciliació o protecció de les víctimes de la violència masclista” entre d’altres. Roldán ha manifestat que “si el virus no té ideologia, perquè han de tenir ideologia les solucions?” i ha afegit: “no sé si la calor mata el virus, però segur que l’independentisme no mata el virus”“Volem ser els representants de tota Catalunya, dels que pensin com nosaltres i dels que no” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD