Actualitat

Roldán, després de l’aprovació al Parlament d’11 de les 15 propostes socials i econòmiques de Cs contra la Covid: “Fem política útil i estem liderant la reconstrucció de Catalunya”

by cscatalunya — 4 juliol 2020 @ 08:23
Comparte

La líder de Cs a Catalunya assegura que demanaran al Govern "que rendeixi comptes a la Comissió de la Reconstrucció" en la que participaran Carrizosa i Roldán

Parlament de Catalunya, dissabte 4 de juliol de 2020. “Com a primer partit de l’oposició, estem satisfets de que s’hagin aprovat 11 de les nostres 15 Propostes de Resolució sobre temes socials i econòmics, demostrant, una vegada més, que fem política útil i que estem liderant la reconstrucció de Catalunya”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, després del Ple monogràfic sobre la Reconstrucció de Catalunya impulsat pel partit liberal. La líder taronja ha ressaltat que el Pla de Contingència davant possibles rebrots aprovat per la cambra catalana pretén “protegir la salut pública de tots els catalans i evitar que tants mesos de sacrifici per part dels ciutadans es tiri per la borda”.

Roldán ha dit que “davant la greu crisi econòmica i social” causada pel coronavirus “amb milers de morts i de persones que han perdut la seva feina, és moment d’actuar des de la responsabilitat”. Per això, la formació taronja va impulsar “el Ple monogràfic sobre la Reconstrucció de Catalunya” per donar resposta, entre tots els grups parlamentaris, “a aquest drama humà presentant 15 Propostes de Resolució cada grup, en diversos àmbits com el social, l’econòmic o el sanitari”.

La líder de Cs a Catalunya també ha assegurat que la seva formació demanarà al Govern “que rendeixi comptes cada mes a la Comissió de la Reconstrucció” en la que participaran el líder de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, i la mateixa Lorena Roldán. Una comissió on la formació taronja vetllarà“perquè donin compliment a tots els acords que s’han aconseguit en aquest ple” perquè “és fonamental que els compromisos que Cs hem aconseguit aprovar es compleixin sense dilació”.

Volver a ACTUALIDAD