Actualitat

Carrizosa: “Ens agradaria que la Comissió de la Reconstrucció sigui una bombolla de consens, pensant en el benefici de la ciutadania”

by cscatalunya — 7 juliol 2020 @ 14:02
Comparte

El Cap de l'Oposició a Catalunya s'espera que la Comissió per a la Reconstrucció serveixi per controlar els acords assolits en el ple monogràfic per a la reconstrucció

Parlament de Catalunya, dimarts 7 de juliol del 2020. “Ens agradaria que la Comissió de la Reconstrucció sigui una bombolla de consens, pensant en el benefici de la ciutadania”. Així ho ha afirmat el Cap de l’Oposició a Catalunya, Carlos Carrizosa, durant la seva intervenció en la sessió constitutiva de la Comissió d’Estudi de la Reconstrucció i la Reactivació Socials i Econòmiques, impulsada per la formació taronja. I ha afegit que espera que la Comissió serveixi per “controlar els acords assolits en el ple monogràfic sobre la reconstrucció celebrat la setmana passada”.

Per Carrizosa és “fonamental” que el Govern posi en marxa “el pla de contingència” davant els possibles rebrots de la Covid-19. I ha afegit que en aquesta comissió han de vetllar perquè això sigui efectiu “en benefici de la salut pública i l’economia de tots els catalans”.

Finalment, el president de el grup parlamentari de Cs ha instat a la resta de grups a “deixar de banda les batalles polítiques que lliurem en altres terrenys i donar exemple del que es pot fer quan es col·labora pensant en el benefici de la ciutadania”.

Volver a ACTUALIDAD