Actualitat

Roldán a Capella: “Per protegir els funcionaris o alleujar el col·lapse judicial no té pressa, però per treure els seus companys de la presó es dóna més pressa que ningú”

by cscatalunya — 8 juliol 2020 @ 09:46
Comparte

La líder de Cs a Catalunya retreu a la consellera de Justícia que actuï de manera "arbitrària" amb els presos del 'procés' i considera que no és "mereixedora del càrrec que ocupa"

Parlament de Catalunya, dimecres 8 de juliol del 2020. “Per protegir els funcionaris o alleujar el col·lapse judicial no té pressa, però per treure els seus companys de la presó es dóna més pressa que ningú”. Això és el que li ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Lorena Roldán, a la consellera de Justícia, Esther Capella, durant la sessió de control a Govern. I en aquest sentit li ha recordat que la mateixa Fiscalia ha acusat la Generalitat d’estar fent tot el possible per no donar compliment a la sentència del ‘procés’.

“El nacionalisme té un problema i es diu igualtat”, ha afirmat en referència a les diferències que hi ha entre els presos del ‘procés’ i la resta d’interns de les presons catalanes. La portaveu de la formació liberal ha acusat a la Consellera d’actuar de manera “arbitrària” amb els presos separatistes pel que li ha dit que “no és mereixedora d’el càrrec que ocupa”.

Finalment, Roldán ha acusat Capella de dedicar-se a “difamar la justícia, qüestionar la feina dels jutges i posar en dubte l’estat de dret i les sentències judicials” perquè “està més a la propaganda, que a les responsabilitats del seu càrrec”, ha lamentat.

Volver a ACTUALIDAD