Actualitat

Carrizosa a Mas: “Vostè ha estat el corresponsable de tota la corrupció de CDC i d’haver dividit i empobrit Catalunya”

by cscatalunya — 16 juliol 2020 @ 16:41
Comparte

El cap de l'oposició lamenta que "tota la plana major de l'expresident Mas, els seus exconsellers i la cúpula de CDC" estiguin ara relacionats "amb assumptes de finançament irregular"

Parlament de Catalunya, dijous 16 de juliol de 2020. “Vostè ha estat el corresponsable de tota la corrupció de CDC i d’haver dividit i empobrit Catalunya amb el ‘procés’“. Així li ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, a l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, durant la seva compareixença a la comissió d’Afers Institucionals (CAI) per parlar sobre la sentència del cas Palau.

Carrizosa ha afirmat que amb Mas “va començar el ‘procés’, però va continuar la corrupció” i ha lamentat que ell digui que ha assumit responsabilitats polítiques mentre segueix cobrant de la Generalitat des de la seva oficina d’expresident, “que té un cost de 150.000 € anuals“. “Si tant menysprea el càrrec, deixi aquesta responsabilitat honorífica perquè està insultant els catalans cobrant aquests diners“, ha sentenciat.

El cap de l’oposició ha lamentat que “tota la plana major de l’expresident Mas, els seus exconsellers i la cúpula de Convergència Democràtica de Catalunya” estiguin ara relacionats “amb assumptes de finançament irregular“. “Els catalans han pagat un preu per sobre de les obres públiques perquè vostès es financessin les seves campanyes electorals“, ha apuntat Carrizosa i ha recordat que la sentència de el cas Palau detallava la metodologia utilitzada per CDC on “s’atorgaven obres públiques a canvi de comissions que després s’anaven al partit i on hi havia persones que es lucraven fent d’intermediàries“. “Fan pur trilerisme per evadir les responsabilitats polítiques que han d’assumir per la seva nefasta gestió i la corrupció que han vingut portant durant tots aquests anys“, ha sentenciat Carrizosa.

Volver a ACTUALIDAD