Actualitat

Roldán: “El Govern actua a cop d’improvisació, d’esquena a l’oposició, i generant més caos i incertesa”

by cscatalunya — 20 juliol 2020 @ 18:26
Comparte

La líder de Cs a Catalunya lamenta els intents de boicot a la visita de Rei Felipe VI a Catalunya per part dels radicals separatistes i recorda que "els carrers són de tots"

Parlament de Catalunya, dilluns 20 de juliol de 2020. “El Govern actua a cop d’improvisació, d’esquena a l’oposició, i generant més caos i incertesa“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, davant l’evolució de l’augment de casos de covid-19 a Catalunya durant els últims dies. Roldán ha afirmat que la situació de contagis a Barcelona i la seva àrea metropolitana, Lleida i alguns punts de Girona “és molt preocupant” i ha lamentat que “el Govern s’estigui veient incapaç davant l’augment de casos i de seguir la traçabilitat dels contagis“.

La portaveu al Parlament ha assenyalat que “des de Cs ja insistíem en què cal fer mes test i mai perdre la traçabilitat” perquè “ja s’han perdut moltes vides i llocs de feina i no es pot tirar per la borda el sacrifici dels catalans durant els últims mesos“. “No pot ser que Torra i el seu govern segueixin més preocupats per fomentar el conflicte amb l’estat“, ha afegit i ha apel·lat a la responsabilitat “de la Generalitat i del govern d’Espanya” per donar ajuda a Catalunya “davant la preocupant deixadesa i improvisació de el Govern“.

Roldán també ha lamentat els intents de boicot a la visita de Rei Felipe VI a Catalunya per part dels radicals separatistes i ha recordat que “els carrers són de tots“. “Em sembla lamentable que alguns no puguin deixar el seu odi cap a Espanya a un costat” ha indicat la líder taronja a Catalunya i ha apuntat que “no deixarem que segueixin amb el caos” perquè “hi ha molts catalans que ens sentim espanyols i que li donem la benvinguda al cap de l’estat“.

Finalment, la senadora taronja ha lamentat la “vergonya” que han viscut els catalans al veure que, durant el cap de setmana, a TV3 s’entrevistava a “persones condemnades per delictes molt greus com si fossin herois“. Roldán ha apuntat que es tracta “d’una burla a la democràcia” i “d’una falta de respecte per a tots els catalans que van patir molt en 2017 i ara veuen que amb els seus diners s’entrevisten a persones condemnades per sedició“.

Volver a ACTUALIDAD