Actualitat

Roldán a Torra: “Deixi de perdre el temps amb coses que no són essencials i poseu-vos a salvar vides”

by cscatalunya — 22 juliol 2020 @ 11:08
Comparte

La líder de Cs a Catalunya adverteix que "ara no toca parlar d'eleccions, d'atacar el cap de l'Estat ni de muntar numerets"

Parlament de Catalunya, dimecres 22 de juliol de 2020. Deixi de perdre el temps amb coses que no són essencials i poseu-vos a salvar vides“. Així l’hi ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, a Quim Torra durant la sessió de control al Parlament de Catalunya. Roldán ha apuntat que el Govern “va estar mesos criticant que se li havia tret les competències i fins i tot es van permetre la temeritat de presumir que ho haguessin fet millor en una Catalunya independent” però després “no han fet res amb aquestes competències i estem pitjor que la resta d’Espanya i s’ha perdut el control dels contagis“, en relació amb els brots descontrolats a Catalunya.

Roldán ha apuntat que era “de sentit comú” reforçar l’atenció primària i incrementar el rastreig de positius “per evitar que els contagis puntuals es convertissin en comunitaris” i ha lamentat que faltin “test, rastrejadors i confinaments selectius“. “Fa setmanes que venim advertint de la necessitat d’estar preparats per als rebrots“, ha sentenciat la senadora.

La líder de Cs a Catalunya també ha advertit que “ara no toca parlar d’eleccions, d’atacar el cap de l’Estat ni de muntar numerets“, com el que ha realitzat Torra durant la sessió de control gastant temps en parlar de temes fora del debat establert. “Comerciants, hostalers i empresaris han gastat diners en adaptar les seves instal·lacions i fer-les segures i ara reben caos, improvisació i incertesa per part de la Generalitat“, ha assenyalat Roldán i ha apuntat que si l’executiu necessita ajuda “que la demani o que si se l’ofereixen que la utilitzin” per tal de revertir l’actual situació.

Volver a ACTUALIDAD