Actualitat

Soler a Vergés: “Hauria de dimitir perquè amb les seves contradiccions ha perdut totalment el control de la situació a Catalunya”

by cscatalunya — 22 juliol 2020 @ 10:45
Comparte

El diputat de Cs lamenta que la consellera de Salut "no hagi fet que els treballadors tinguessin millors condicions" laborals ni "hagi garantit la traçabilitat de casos a Catalunya"

Parlament de Catalunya, dimecres 22 de juliol de 2020. “Hauria de dimitir perquè amb les seves contradiccions ha perdut totalment el control de la situació a Catalunya“. Així li ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Jorge Soler, a la consellera de Salut, Alba Vergés, durant la sessió de control al Govern al Parlament de Catalunya. Soler ha afirmat que “abans que arribin més mals, Vergés ha de dimitir o, sinó que Quim Torra la cessi” perquè “encara estem a temps de salvar vides i persones“.

El diputat taronja ha lamentat que la consellera “no hagi fet que els treballadors tinguessin millors condicions” laborals ni “hagi garantit la traçabilitat de casos a Catalunya” davant de la segona onada de contagis i ha reiterat que “destinar 18 milions a una empresa privada de neteja” per a realitzar la traçabilitat dels positius per covid-19 era un error”. Soler ha recordat que Vergés “té totes les competències de salut i les hauria d’haver exercit” com ara “haver garantit que la gent de les ciutats amb més contagis no s’anés a altres pobles“. “Els seus errors els pagarà tot Catalunya“, ha sentenciat Soler.

Volver a ACTUALIDAD