Actualitat

Martín Blanco: “Les entrevistes als presos del ‘procés’ a TV3 han estat una apologia del delicte sufragada per tots els catalans”

by cscatalunya — 24 juliol 2020 @ 11:14
Comparte

El diputat de Cs assenyala que "no és admissible que des d'una televisió pública es llanci un missatge que delinquir no només és legítim, sinó digne d'admiració"

Parlament de Catalunya, divendres 24 de juliol de 2020. “Les entrevistes als presos del ‘procés’ a TV3 han estat una apologia del delicte sufragada per tots els catalans“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, durant el debat d’una moció de Cs sobre els mitjans de comunicació pública catalans. Martín Blanco ha considerat que “TV3 s’ha superat a si mateixa una vegada més” al dedicar “un autèntic homenatge als polítics presos” amb motiu de la concessió del tercer grau penitenciari. “En cap moment se’ls va preguntar pel seu intent de derogar els nostres drets i llibertats fonamentals ni pel patiment que els seus actes van infringir a milions de catalans a la tardor de l’any 2017“, ha lamentat el diputat.

Martín Blanco ha assenyalat que “no és admissible que des d’una televisió pública es llanci un missatge que delinquir no només és legítim, sinó digne d’admiració” i ha afirmat que el que fa TV3 “resulta kafkià i ofensiu per a qualsevol català que no sigui ultranacionalista i hispanófobo“. També ha criticat que centrar la programació de el cap de setmana a entrevistar els polítics presos “és un insult als demòcrates que ens sentim una vegada més desemparats davant l’altivesa dels que amenacen sistemàticament la convivència“.

El diputat taronja també ha apuntat que “és difícil trobar una contradicció més gran” entre el que diuen els polítics presos i el que en realitat succeeix quan “presenten a Espanya com un estat autoritari” quan després “gaudeixen d’un tercer grau penitenciari sense haver complert tan sols un quart de la condemna“. “A més, han manifestat obertament la voluntat de tornar a trencar la llei“, ha sentenciat Martín Blanco i ho ha qualificat de “senzillament delirant“.

Volver a ACTUALIDAD