Actualitat

Roldán: “Estem davant d’una situació descontrolada a causa d’una gestió caòtica”

by cscatalunya — 25 juliol 2020 @ 14:41
Comparte

Cs pregunta a Govern si s'han pres mesures per controlar els contagis en els espais d'oci nocturn, després de reunir-se amb el sector

Barcelona, ​​dissabte 25 de juliol de 2020. “Estem davant d’una situació descontrolada a causa d’una gestió caòtica, a Torra se li ha anat completament de les mans la gestió dels rebrots“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, després de reunir-se, al costat de el president del grup de Cs al Parlament, Carles Carrizosa, i el diputat taronja, Martí Pachamé, amb organitzacions de l’oci nocturn. Roldán ha considerat que el tancament s’ha fet “sense consens ni dades suficients” ni tampoc “prenent altres mesures per evitar aglomeracions ni festes il·legals en l’espai públic“.

La líder taronja a Catalunya ha explicat que s’han reunit amb organitzacions de l’oci nocturn per a “conèixer de primera mà les seves necessitats” i ha anunciat que Cs ha presentat preguntes al Parlament perquè el Govern expliqui si ha pres mesures per controlar els contagis en els espais d’oci nocturn. “Torra ha decretat el cessament indiscriminadament a tot el territori, sense un ‘pla B’ ni un pla de rescat amb ajudes per a un dels sectors que ha estat més afectat per la pandèmia“, ha assenyalat Roldán i ha recordat que el sector de l’oci nocturn “genera el 13% de l’PIB que depèn del turisme“.

Roldán ha afegit que l’executiu de Torra, “en comptes d’afrontar aquesta nova crisi amb rigor i eficàcia, porta setmanes improvisant” i ha considerat que el Govern “està sumit en el caos i posant en perill la salut i els llocs de treball dels catalans” . “Mentrestant s’han dedicat a demanar més referèndums il·legals, a atacar al nostre Estat de Dret i a seguir amb la confrontació amb la resta d’Espanya“, ha lamentat la senadora i ha finalitzat afegint que la recomanació als turistes francesos de no viatjar a Catalunya “és la prova definitiva de la nefasta gestió de la Generalitat“, sent una “pèssima notícia que danya la imatge de Catalunya i un cop brutal a l’economia“.

Volver a ACTUALIDAD