Actualitat

Serra: “ERC no té credibilitat al demanar que la Generalitat es personi en el cas 3% perquè porta anys governant amb l’antiga CDC”

by cscatalunya — 4 agost 2020 @ 17:51
Comparte

La diputada anuncia que Cs ha demanat la compareixença de Quim Torra perquè rendeixi comptes al Parlament sobre la seva absència en la conferència de presidents autonòmics

Barcelona, ​​dimarts 4 d’agost de 2020. “ERC no té credibilitat al demanar que la Generalitat es personi en el cas 3% perquè porta anys governant amb l’antiga CDC“. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, a l’atendre els mitjans de comunicació en una roda de premsa telemàtica.

Sierra ha considerat, després que el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, afirmés que la Generalitat s’hauria de personar en la causa de el 3%, que ERC “només vol lluitar per l’espai electoral amb JxCAT” i ha explicat que “ERC va votar en contra d’una iniciativa de Cs al Parlament que instava a la Generalitat a personar-se en la causa“. “Si haguessin volgut posicionar-se, podrien haver votat a favor de la nostra proposta i aplicar el que el Parlament va acabar aprovant“, malgrat el vot en contra dels republicans.

D’altra banda, la diputada taronja ha anunciat que Cs ha demanat la compareixença de Quim Torra perquè rendeixi comptes davant del Parlament de Catalunya sobre els motius de la seva absència en la conferència de presidents autonòmics celebrada la passada setmana. “Una vegada més Torra no ha estat a l’altura de les circumstàncies“, ha lamentat Serra i ha apuntat que “mentre estem davant d’una recessió enorme, Torra prefereix plantar als presidents autonòmics i a l’oposició“. La diputada ha assenyalat que ara “és moment d’aparcar les diferències i d’arribar a acords amplis” i ha afirmat que “les víctimes de la política de Torra són els ciutadans“.

Volver a ACTUALIDAD